Pon – Pet: 10:00 – 19:00 | Sub: 9:00 – 13:00
miryam.baloni@gmail.com

Tko smo mi ?

Tvrtka Miryam d.o.o. osnovana je 2005. godine.

Tijekom prvih godina djelovanja imali smo “istraživačko putovanje”. Na tom putovanju, prije malo više od 6 godina, počeli smo izrađivati dekoracije od balona. U samom početku vrlo skromno, a zatim smo se educirali i počeli prihvaćati sve veće izazove, postavljene od nas samih i od strane naših klijenata.

Našim kreacijama dali smo doprinos Vašem eventu. Sudjelovanjem na raznim sajmovima trudili smo se prikazati naše dekoracije, npr. na sajmovima vjenčanja (mali dio).

Balonima i balonskim dekoracijama dajemo dodatni značaj svakom eventu. Dekoracijama od balona za rođenje, kao što su duda, roda ili beba od balončića, dočekujemo novu bebu i želimo dobrodošlicu u njezin dom. Rođendansko slavlje nije rezervirano samo za djecu, već i odrasli uživaju u balonskim dekoracijama, kako u poklanjanju, tako i dekoriranju prostora za doček veselog društva.

Elegancija ili šareni baloni u veselim bojama? Sukladno Vašim željama, posvećujemo iznimnu pažnju izrađivanju dekoracija za Vaše rođendansko slavlje, vjenčanje, rođenje djeteta, krštenje ili proslavu diplome, zaposlenja…

U svijetu je, odavno, uobičajeno vidjeti balone na poslovnim eventima, kao i postavljanje balonskih stupova ili volti, kao “obavijest” javnosti o otvorenju dućana u Vašem kvartu. Ako pritom izradimo i tisak logotipa na promotivnim balonima i podijelimo svima zainteresiranima, naša promocija je izvrsno započela.

Možemo reći da se odlično nadopunjujemo sa našim balonoljupcima. Ponekad oni nama daju ideju, a mi se potrudimo što bolje ostvariti njihov san.

Jedno od pitanja koje se sigurno nameće je, pogotovo ako se radi o većoj dekoraciji, prijevoz do mjesta proslave. Mi ćemo Vam sa zadovoljstvom dostaviti i postaviti dekoraciju! Ukoliko želite nekog vrlo dragog iznenaditi buketom balona punjenih helijem, naravno, i to je moguće!

Želimo s našim klijentima uživati u radosnim trenucima. Radujemo se svakom novom susretu! Za naše najvjernije balonoljupce uvijek dodamo neki balončić ili popust na cjelokupnu narudžbu. Iznimno su nam važna naša prekrasna dječica koja uvijek imaju predivne i iznenađujuće zahtjevne zamisli, a najveći nam je uspjeh vidjeti zadovoljstvo na njihovim licima!

Naši zaposlenici

Saznajte tko Vam pruža radost na lice?