O nama

Sa zadovoljstvom izrađujemo balonske dekoracije za sve Vama važne događaje!

Upoznajte nas :)

Tvrtka Miryam d.o.o. osnovana je 2005. godine.

Tijekom prvih godina djelovanja imali smo "istraživačko putovanje". Na tom putovanju, prije malo više od 15 godina, počeli smo izrađivati dekoracije od balona. U samom početku vrlo skromno, a zatim smo se educirali i počeli prihvaćati sve veće izazove, postavljene od nas samih i od strane naših klijenata. Našim kreacijama dali smo doprinos Vašem eventu. Sudjelovanjem na raznim sajmovima trudili smo se prikazati naše dekoracije primjerice na onim specijaliziranim za vjenčanja. Balonskim dekoracijama dajemo dodatni značaj svakom eventu. Dekoracijama od balona za rođenje kao što su duda, roda ili beba od balončića, dočekujemo majku i dijete i želimo dobrodošlicu u njihov dom. Rođendansko slavlje nije rezervirano samo za djecu, već i odrasli uživaju u balonskim dekoracijama, kako u poklanjanju, tako i dekoriranju prostora za doček veselog društva.

Elegancija ili šareni baloni u veselim bojama? Sukladno Vašim željama, posvećujemo iznimnu pažnju izrađivanju dekoracija za Vaše rođendansko slavlje, vjenčanje, rođenje djeteta, otkrivanje spola, krštenje ili proslavu diplome, zaposlenja...

U svijetu je odavno uobičajeno vidjeti balone na poslovnim eventima kao i postavljanje balonskih stupova ili volti kao "obavijest" javnosti o otvorenju poslovnog prostora. Ako pritom izradimo i tisak logotipa na promotivnim balonima i podijelimo svima zainteresiranima, promocija je izvrsno započela.

Želimo s našim klijentima uživati u radosnim trenucima. Radujemo se svakom novom susretu! Za naše najvjernije balonoljupce uvijek dodamo neki balončić ili popust na cjelokupnu narudžbu. Iznimno su nam važna naša prekrasna dječica koja uvijek imaju iznenađujuće zahtjevne zamisli, a najveći nam je uspjeh vidjeti zadovoljstvo na njihovim licima!

Uvijek nam je zadovoljstvo za Vas izraditi balonske dekoracije za sve Vama važne događaje.

Hvala Vam što nam dajete povjerenje da sudjelujemo u kreiranju Vaših posebnih trenutaka!

Vaša Miryam